Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Művészetek és Irodalom Háza

hu

Terembérlés

A Művészetek és Irodalom Háza rendezvények, konferenciák ideális helyszíne. Különböző méretű termekkel és szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy rendezvényének teljes lebonyolításában segítségére lehessünk.

A Művészetek és Irodalom Háza értékesítési stábja örömmel mutatja be a házat és szolgáltatásait az érdeklődőknek. Feladata, hogy a házban megvalósuló rendezvények teljes folyamatát végigkísérje a megbízókkal szoros együttműködésben. Érdeklődésükre maximum két munkanap alatt részletes ajánlatot készít, minden, a házzal kapcsolatos kérdésüket megválaszolja, a felmerülő igényüket közvetíti a ház üzemeltetése és technikai stábja felé. Gondoskodik arról, hogy a házzal kötött terembérleti és szolgáltatási szerződés minden pontja kompromisszum mentes minőségben teljesüljön.

Rendezvényekkel és kiállításokkal kapcsolatban forduljanak munkatársainkhoz: salamon.peter@zsn.hu, somogyi.bianka@zsn.hu

Esküvőszervezés ügyében a részletekért az üzemeltető Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. esküvőszervező stábjához fordulhat:

Keszler Erika
esküvőszervező
keszler.erika@zsn.hueskuvo@zsn.hu


A Művészetek és Irodalom Háza alaprajzai: helyszínrajzelső emeleti átnézeti képmásodik emeleti átnézeti kép.

A termek alaprajzait megtalálják Az épület menüpont aloldalain.

Támogatók