Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Művészetek és Irodalom Háza

hu

Megközelítés

A Művészetek és Irodalom Háza pontos címe: 7621, Pécs, Széchenyi tér 7-8.

HELYI TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL


A Főpályaudvarról:
613141515A207171Y727373Y és 113-as számú járatokkal, leszállás az Árkád megállónál és 5 perces séta az Irgalmasok utcáján a Széchenyi térre.

Az Uránvárosból:
22A44Y20252627 és 28-as számú járatokkal, leszállás az Árkád megállónál és 5 perces séta az Irgalmasok utcáján a Széchenyi térre.

A Kertvárosból:
6222323Y247171Y727373Y 122123123Y és124-es számú járatokkal, leszállás az Árkád megállónál és 5 perces séta az Irgalmasok utcáján a Széchenyi térre.

További információkat a helyi tömegközlekedésről Pécs városának tömegközlekedési térképén talál.

BUDAPESTRŐL (6-OS FŐÚT), SÁSD IRÁNYÁBÓL


A 6-os főúton Pécsre érkezve vegye az irányt a belváros felé. Haladjon a 6-os úton a Felsőmalom utcáig, majd a jobb oldali sávba sorolva, elhagyva a balra kanyarodó főutat, haladjon tovább egyenesen. A második lámpás kereszteződésnél (jobbra a Hal tér, balra az Árkád bevásárlóközpont) forduljon jobbra és hajtson le a Kossuth téri mélygarázsba. Innen az Irgalmasok utcáján felfelé haladva éri el a Széchenyi teret. A tér alsó részén, nagyjából a szökőkúttal szemben forduljon balra a Ferencesek utcájába. A bal oldali első kapualj a Művészetek és Irodalom Háza és a Hild-udvar bejárata. A kaput átlépve forduljon rögtön balra a lépcsők irányába.

BUDAPESTRŐL (M60), SZIGETVÁR IRÁNYÁBÓL


Budapestről az autópályán érkezve hajtson a belváros irányába, az autóbusz pályaudvar melletti felüljárón átérve, az Árkád bevásárlóközpontnál található lámpás kereszteződésnél haladjon tovább egyenesen. Az Árkád bevásárlóközpontot elhagyva a lámpás kerteszteződésben kanyarodjon balra, majd haladjon a második lámpás kereszteződésig (jobbra a Hal tér, balra az Árkád Bevásárlóközpont) Itt forduljon jobbra és hajtson le a Kossuth téri mélygarázsba. Innen az Irgalmasok utcáján felfelé haladva éri el a Széchenyi teret. A tér alsó részén, nagyjából a szökőkúttal szemben forduljon balra a Ferencesek utcájába. A bal oldali első kapualj a Művészetek és Irodalom Háza és a Hild-udvar bejárata. A kaput átlépve forduljon rögtön balra a lépcsők irányába.

Ugyanezt a pontot Szigetvár irányából a városba érve végig a 6-os úton maradva éri el, ebben az esetben az Árkád bevásárlóközpontot elhagyva balra, a 6-os utat követve haladjon tovább a 6-os út – Felsőmalom utca – Rákóczi út kereszteződésig. Majd kanyarodjon balra, és a második lámpás kereszteződésnél jobbra, a Kossuth téri mélygarázsba.

 

terkep

Támogatók