Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Művészetek és Irodalom Háza

hu
Archív
Művészetek és Irodalom Háza |

InFusion Trio - The Looper Band

Jegytípusok

  • Egységesen

    1200 Ft

Jegyek hamarosan kaphatóak a ZsÖk összes jegypénztárában és online.

Jegyvásárlás
Archív

InFusion Trio - The Looper Band

Jegyinfó

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás.

Ez jellemzi az InFusion Triót, amely egy 2011 decemberében alakult formáció, melynek tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak. A zenekar különlegességét egyrészt a hangszerválasztás is meghatározza. Elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár és elektromos dob, melyek mindegyike effektpedálokon keresztül egy különleges hangzásképet ad. A másik meghatározó innováció a looper pedálok alkalmazása, melyekkel valós időben, a színpadon képesek rögzíteni a lejátszott anyagot és visszajátszani azt, ezzel a három zenész egy számon belül meg tudja sokszorozni önmagát, így igazán telt hangzást hoznak létre előre rögzített felvételek használata nélkül. Egyedülálló koncertélményt nyújt ahogy a hallgató nyomon követheti a Loop-ok építkezését és a zenekar virtuóz, könnyed játékát.

 

A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása valamint klasszikus zenei és népzenei motívumok újragondolása. Olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman, Depeche Mode, Michael Jackson vagy épp a Daft Punk.

 

Szervezők: InFusion Trio, ZsÖK Nkft.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek