Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Művészetek és Irodalom Háza

hu
Művészetek és Irodalom Háza |

FollowTheViolin - Farkas Izsák koncertje

Jegytípusok

 A koncert ingyenesen megtekinthető.

FollowTheViolin - Farkas Izsák koncertje

Jegyinfó

Egy elektromos hegedű, effekt és looper pedálok.

Egy elektromos hegedű, effekt és looper pedálok. Ennyi kell Farkas Izsáknak, hogy játékosan hozzányúljon és újragondoljon magyar népdalokat, ismert dallamokat és slágereket. Az effekt pedál segítségével izgalmas, különleges hangzásvilágot hoz létre, a looper pedállal pedig élőben rögzíti magát, ezáltal egy kamarazenekar hatását hozza el. 

 

Az esőhelyszín kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

 

Farkas Izsák 2010-ben végzett hegedűművészként, azóta hangszerével, elektroakusztikus eszközökkel és performanszaival a zene fogalmi határainak tágításán dolgozik. A Infusion Trio egyik tagja - a formáció méltán híres a már jól ismert slágerek teljesen új, érdekes hangzásvilágban való megszólaltatásáról elektronikus hangszerek és effekt pedálok által. Izsák már egyetemi évei alatt kutatta az elektromos hegedű új, formabontó kifejezésmódjait. A vizuális előadóművészet is közel áll hozzá: a „Hegedűs a háztetőn” címszerepében például 6 évig láthatta a Vígszínház közönsége. Jelenléte a különféle színházművészeti irányzatokban folyamatos, mindemellett számos fúziós, crossover, jazz és rock zenekar tagja, vezető egyénisége. Különleges, népszerű zeneművész és sikeres tanár.

 

A koncert a „Köszönjük Magyarország!” program keretében valósul meg.

 

Bujtás Anna koszonjuk_magyarorszag logo

 

Szervezők: Farkas Izsák, ZsÖK NKft.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek